1404.04.02
چیزهایی وجود دارد که کودکان مبتلا به اوتیسم آرزو دارند دیگران درباره آنها بدانید. این موارد خیلی ساده که قرار است در این مقاله برای شما شرح دهیم برای افراد مبتلا به اوتیسم آرزو شده است و ما با دانستن این نکات می توانیم آرزوهای آن ها را برآورده کنیم.
در ادامه با ما همراه باشید تا به نکاتی که کودکان مبتلا به اوتیسم آرزو دارند ما بدانیم بپردازیم.
هر کودکی متفاوت و منحصر به فرد است ؛ افراد دارای اوتیسم هم ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند اما اگر می خواهید با کودکان مبتلا به اوتیسم ارتباط برقرار کنید باید چیزهایی که کودک مبتلا به اوتیسم دوست دارد شما بدانید را در نظر داشته باشید :
برای کودکی که با اوتیسم زندگی می کند برداشت های حسی از زندگی روزمره مثل صداهای ماشین ، نور زیاد و بوی غذا رو می تواند درک کند. این را بدانید که دنیایی که به نظر شما عادی می آید برای کودکان اوتیسم غافلگیرکننده می باشد.
برای یک کودک مبتلا به اوتیسم ، اصطلاحات ، استعاره ها ، نکات ظریف ، نتیجه گیری ، نشانه ها و کنایه ها ممکن است قابل درک نباشد از کلمات با معنی اصلی و واقعی خود استفاده کنید.
کودکان مبتلا به اوتیسم زمان زیادی را صرف می کنند تا کلماتی که به صورت شفاهی بیان می شود را بفهمند اما می توانند اطلاعات بصری ( اطلاعاتی که از طریق بینایی قابل درک و دریافت است ) را بهتر درک می کنند بنابراین ترجیح می دهند که به آنها نشان دهید که چطور کاری را انجام دهند نه این که فقط به آنها گفته شود.
برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کلمات همیشه بهترین راه ممکن برای ارتباط و انتقال پیام نیست همیشه آمادگی این را داشته باشید که از طریق حرکات بدن ، ابراز هیجان و یا نشانه های دیگر برای انتقال پیام روبه رو شوید.
مثل هر فرد دیگری یادگیری برای کودکان اوتیسم هم خیلی سخت می شود اگر احساس کنند که دیگران او را دست کم می گیرد یا متفاوت با آنها برخورد می شود بر روی نقاط قوت آنها متمرکز شوید و این نقاط قوت را پیدا کنید همیشه برای انجام این کارها راههای زیادی وجود دارد .
کودکان مبتلا به اوتیسم گاهی اوقات از وارد شدن به جمعی جهت انجام فعالیت های اجتماعی و گروهی زیاد مشتاق نیستند. اما این کودکان نمی دانند چگونه وارد اینگونه فعالیت های گروهی شوند باید به آنها یاد داد که با دیگران بازی کنند از کودکان دیگر بخواهید تا با یکدیگر همبازی شوند و یک بازی گروهی را ایجاد کنند.
اگر کودک مبتلا به اوتیسم را همراه با معلولیتش در نظر بگیریم و او را همیشه دست کم بگیریم ممکن است از پس بسیاری از کارهای سخت برنیاید.
چیزهای وحشتناکی هستند که مرا به فکر فرو می برد به این دلیل که یک یا چند تا از حواس پنجگانه من بیشتر از حد معمول کار می کند و من بخاطر نداشتن توانایی ارتباط اجتماعی به عقب کشیده می شوم..
اگر تو مرا درک کنی که چه چیزهایی مرا در خود فرو می برد می توانی از آن جلوگیری کنی اگر به محیط ها و زمان ها و افراد توجه کنید می توانی الگویی برای از بین بردن آشفتگی من پیدا کنی.
اوتیسم مرا به چشم یک توانایی متفاوت ببین نه یک ناتوانی. آنچه که از نظر تو محدود است کنار بگذار و به توانایی های من توجه کن.
من به تو اعتماد می کنم همه آنچه که قرار است به آن برسم بدون تو اتفاق نخواهد افتاد ، تکیه گاه من باش ، راهنمای من باش و مرا دوست بدار.
همچنین بخوانید : تشخیص اشتباه اوتیسم + کدام اختلال علائم شبیه اوتیسم دارد ؟
مواردی از این نواقص و عوامل که نه تنها کمکی به کودک نمی کند بلکه سبب افزایش درد و رنج فرد مبتلا به اختلال اوتیسم می شود که شامل موارد زیر می باشد :
1.عدم آگاهی از اختلال اوتیسم و شیوه های توانبخشی و آموزشی آن
2.انتظارات نادرست و غیر واقعی از فرد مبتلا به اوتیسم
3.توقع پیشرفت سریع در زمینه آموزشی و توانبخشی
4.مقایسه کودک با دیگران
5.وابستگی شدید به درمانگران در زمینه آموزشی
6.گفتن کلمات منفی در خود در مورد توانمندی های کودکان
7.صحبت کردن درباره اختلال اوتیسم در حضور کودک
8.کنترل مداوم رفتار کودک
9.دادن پاداش های متعدد به کودک
سخن پایانی
در این مقاله نکاتی گفته شد تا شما به خوبی بتوانید به آروزهای کودکان مبتلا به اوتیسم پی ببرید و با دانستن این مطالب بهتر بتوانید نیازهای کودکان مبتلا به اوتیسم را درک کنید و به آنها کمک کنید.